Virksomhed - er I SeniorKlar?

Virksomheder bør i en tid med mangel på arbejdskraft se på, hvordan de fastholder og tiltrækker erfarne medarbejdere. SeniorKlar kan hjælpe med oplæg, workshops eller længere forløb, så jeres erfarne medarbejdere får lyst til at fortsætte længere.

Den bedste investering er at tale med seniorerne om, hvad der skal til for at de ønsker blive længere på arbejdspladsen. Det handler ofte om fleksibilitet og vilkår som begge parter kan se sig selv i.

Undersøgelser viser nemlig, at mange seniorer gerne vil fortsætte med at arbejde, hvis de bliver spurgt, og får rammer med større fleksibilitet.

Alt for få virksomheder har en aktiv seniorpolitik og ofte er den ikke kommunikeret ud til medarbejderne.

Mange danske virksomheder er samtidige tilbageholdende med at ansætte seniorer. Mindre end en tredjedel af virksomhederne ansatte i 2020 mindst én +55-årig. Og tendensen er desværre faldende.

Der er mange myter om seniorer på arbejdsmarkedet – heldigvis er de fleste forkerte. For eksempel har dagens seniorer har ofte brugt it i 30 år, og de har allerede håndteret et utal af forandringer.

SeniorKlar kan rådgive og hjælpe virksomheder og deres medarbejdere til at tale om, hvordan seniorer kan få det bedste arbejdsliv. Det kan være med oplæg, workshops eller et regulært forløb med udarbejdelse og implementering af en seniorpolitik og seniorsamtaler.

Derfor inviterer vi kommuner og private virksomheder til at være en del af projektet, hvor vi i fællesskab skal udvikle og teste nye værktøjer.

Leder: Kom godt i gang med seniorsamtaler

Seniorsamtaler er et af de bedste og nemmeste måder til at skabe større tilfredshed hos dine erfarne medarbejdere og øge chancen for, at de bliver længere.

Læs mere om seniorsamtaler
ALT text

6 gode råd: Når en værdsat medarbejder vil gå på pension

Mange ledere vil på et tidspunkt opleve, at en værdsat medarbejder med lang erfaring pludselig siger:” Jeg har tænkt mig at gå på pension”.

Læs de gode råd

Kontakt

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Privatlivspolitik og sikker behandling af dine persondata