Seniorjob.dk – deltidsjob og midlertidige job

Seniorjob.dk  er den aktuelle oversigt over ledige stillinger, som passer til et aktivt senior- og pensionistliv.

Her finder du stillinger på nedsat tid. Der er både faste stillinger, midlertidige jobs og tilkaldevagter.

Du kan både bruge Seniorjob.dk, hvis du vil trappe langsomt ned på arbejdsmarkedet, og hvis du allerede er på pension, men gerne vil arbejde igen og tjene noget ekstra. Eller måske savner du kolleger og fællesskab på en arbejdsplads.

Sådan søger du selv job 

Søg efter job: Det er selvfølgelig gratis at finde og søge jobs. Du kan finde job, der f.eks. passer til dit fag, din bopæl eller dit foretrukne timetal. Søg job her

JobAgent: Du kan oprette en Jobagent, så du får en mail, når der er job, der passer til dine ønsker. Opret JobAgent her

JobProfil: Der bliver snart mulighed for, at du kan oprette en JobProfil, så det bliver ekstra nemt at søge job, hvor arbejdsgiver har åbnet denne mulighed.

Du skal blot angive dine erfaringer og dine ønsker for et job, herunder fx branche, fag, antal timer om ugen, og hvor langt fra din bopæl jobbet må være. (Forventes klar i december).

Bliv fundet af arbejdsgiveren uden at skrive ansøgning

Din JobProfil vil også gøre det også muligt for arbejdsgivere at finde dig, hvis de har et job, der passer til dine ønsker og erfaringer. (Forventes klar i december).

OBS. Vær opmærksom på, at ekstra indkomst kan påvirke visse offentlige ydelser. Læs mere her og her

Arbejdsgiver: Sådan annoncerer du et job

Det er gratis for arbejdsgivere at slå ledige stillinger op som en såkaldt basisannonce. Den vil dukke op i i søgninger og i jobagenter.

Du kan også oprette en fremhævet annonce, som giver øget synlighed. Det sker ved at fremhæve jobannoncen i jobkarrusel, samt vise annoncen ved relevante søgninger og jobagenter. Pris 500 kr.

Jobannoncen kan også vises i Faglige seniorers nyhedsbrev ”Brian og Susanne”, der kommer ud til 190.000 seniorer. Pris 1500 kr.

Du vil også kunne søge i de aktive CV’er, når denne service bliver aktiv senere på året.

Læs mere og opret annonce her