Hvad er seniorjob?

Seniorjob kan både være en særlig job-ordning, hvis du har ret til efterløn eller en generel betegnelse for job for seniorer. Seniorjob er også navnet på SeniorKlar’s jobformidling mellem seniorer og virksomheder.

Seniorjob-ordningen – et job i kommunen

Et seniorjob er en ekstraordinær ansættelse i kommunen på sædvanlige løn- og ansættelsesvilkår.  For mange ældre betyder et seniorjob bedre tryghed i overgangen fra arbejdsmarkedet til efterløn og pension.

Du har ret til et seniorjob, hvis du opfylder anciennitetskravet for at få efterløn og opbruger din dagpengeret mindre end 5 år før efterlønsalderen.

Du har kun ret til et seniorjob, hvis du betaler til efterlønsordningen. Hvis du stopper i efterlønsordningen, mister du retten til at få et seniorjob. Læs mere om seniorjob-ordningen

Få et deltidsjob via SeniorJob.dk – alle kan søge

Der findes også en hjemmeside, der hedder SeniorJob.dk. Her får du en aktuel oversigt over ledige stillinger, som passer til et aktivt pensionistliv. Alle kan søge job her.

Her finder du stillinger på nedsat tid. Der er både faste stillinger, midlertidige jobs og tilkaldevagter.

Det er selvfølgelig gratis at finde og søge jobs. Du kan finde job, der f.eks. passer til dit fag, din bopæl eller dit foretrukne timetal.

Du kan også oprette en Jobagent, så du får en mail, når der er job, der passer til dine ønsker

SeniorJob.dk er en del af SeniorKlar, som blandt andet skal forberede seniorer til en gradvis tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet.

Fingerspids berører computertastatur.

Har du lyst til et job på deltid?

Prøv at gå ind på SeniorJob.dk

Søg job