Seniorernes topmøde: Lad os sætte pris på seniorerne

Der er desværre ikke flere pladser til Seniorernes Topmøde. Men vi deler resultaterne på SeniorKlar.dk og i SeniorKlar’s nyhedsbrev efter topmødet.

SeniorKlar inviterer til Seniorernes Topmøde under overskriften ”Lad os sætte pris på seniorerne”.

Danmark og den nære velfærd er udfordret. Vi mangler arbejdskraft både i kommunerne og i de private virksomheder. Men seniorerne står klar. I en nylig analyse blandt 14.000 seniorer, svarede 2 ud af 3 på vej mod folkepension, at de er parat til at forlænge arbejdslivet.

På konferencen vil senioranalytiker fra Institut for Lykkeforskning, Michael Birkjær, give et bud på, hvad det konkret betyder for arbejdsudbuddet, hvis vi i fællesskab kan forløse seniorernes potentiale, og beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen tager herefter tråden op.

På dagen møder du også arbejdsmarkedets parter, politiske beslutningstagere og stemmer fra virkelighedens verden til fælles drøftelse og dialog.

Arrangør: SeniorKlar – et partnerskab mellem Faglige Seniorer og Østifterne

Tidspunkt: Torsdag, den 2. november, kl. 9 – 11.30

Sted: Nykredit, “Glaskuben”, Kalvebod Brygge 1-3, København.

Program: Se programmet her

Der er desværre ikke flere ledige pladser. Du har mulighed for at blive skrevet på en venteliste. Send venligst en mail til seniorklar@fagligsenior.dk med oplysning om navn, mailadresse, telefonnr, virksomhed og stilling. Venlig hilsen SeniorKlar

SeniorKlar er et partnerskab mellem Faglige Seniorer og Østifterne.
Vi udvikler værktøjer til den gode overgang fra arbejdslivet.
Både til den enkelte lønmodtager og til virksomheder.