Kom og hør hvordan du bliver seniorklar

Mange siger farvel til jobbet og bliver pensionist uden at have gjort sig de store overvejelser om tilværelsen på folkepension. Nu kan du få mere viden om den svære overgang på møder om SeniorKlar hos Faglige Seniorer.

Er du i arbejde og på vej på pension indenfor de nærmeste år? 

Så er det måske ved at være tid til at overveje, hvad du vil de sidste år på arbejdsmarkedet – og hvordan du indretter din kommende tilværelse som pensionist. Det er en god idé at starte overvejelserne allerede, når du er 55 år.

Kom og hør mere om hvordan du gør hos Faglige Seniorer. Du vil få information om din økonomi som pensionist – herunder offentlige ydelser – men også om de mere bløde overvejelser om, hvordan du forbereder dig på, hvordan livet ændrer sig, når du ikke længere går på arbejde. 

Arrangementet består af oplæg samt en workshop, hvor I kan begynde at overveje, hvordan I i praksis kan blive seniorklar.

Kommende arrangementer

Der afholdes løbende SeniorKlar-arrangementer over hele landet.

Hvad er SeniorKlar?

En undersøgelse blandt 14.000 medlemmer i Faglige Seniorer viser, at hver tredje ikke har planlagt overgangen eller tilværelsen på pension. Derfor har Faglige Seniorer og foreningen Østifterne taget initiativ til Seniorklar, der skal hjælpe seniorer med at forberede overgangen. 

Alle, der stadig er tilknyttet arbejdsmarkedet, kan deltage i arrangementet uanset hvilken fagforening, man er medlem af. 

Der vil blive udbudt lignende arrangementer over hele landet i de kommende måneder. Du vil kunne se dem i nyhedsbrevet fra “Brian & Susanne”.