Kom og hør hvordan du bliver seniorklar

Nyborg: Mange siger farvel til jobbet og bliver pensionist uden at have gjort sig de store overvejelser om tilværelsen på folkepension. Nu kan du få mere viden om den svære overgang på et møde hos Faglige Seniorer.

Er du i arbejde og på vej på pension indenfor de nærmeste år? 

Så er det måske ved at være tid til at overveje, hvad du vil de sidste år på arbejdsmarkedet – og hvordan du indretter din kommende tilværelse som pensionist. Det er en god idé at starte overvejelserne allerede, når du er 55 år.

Kom og hør mere om hvordan du gør hos Faglige Seniorer. Du vil få information om din økonomi som pensionist – herunder offentlige ydelser – men også om de mere bløde overvejelser om, hvordan du forbereder dig på, hvordan livet ændrer sig, når du ikke længere går på arbejde. 

Arrangementet består af oplæg samt en workshop, hvor I kan begynde at overveje, hvordan I i praksis kan blive seniorklar.

Tilmelding

Tid: Onsdag d. 8. november 2023 kl. 16.30 – 19.00

Sted: Frivilligcenter Nyborg, Kgs. Bastionsvej 2, 5800 Nyborg

Pris: Gratis

Seneste tilmelding: 31. oktober

Der serveres en let anretning samt en øl/vand i pausen.

”Planlægning og afklaring er afgørende, hvis man vil stå stærkt i overgangen fra det aktive arbejdsliv til et seniorliv udenfor arbejdsmarkedet. Vi ved også, at de, der har en plan for livet som pensionist, får et bedre og mere lykkeligt otium. Derfor er det afgørende, at man er så afklaret som muligt, inden man skifter fra arbejdsliv til pensionist,” siger Aase Stamp Jørgensen, Faglige Seniorer i Nyborg. 

En undersøgelse blandt 14.000 medlemmer i Faglige Seniorer viser, at hver tredje ikke har planlagt overgangen eller tilværelsen på pension. Derfor har Faglige Seniorer og foreningen Østifterne taget initiativ til Seniorklar, der skal hjælpe seniorer med at forberede overgangen. 

Alle, der stadig er tilknyttet arbejdsmarkedet, kan deltage i arrangementet uanset hvilken fagforening, man er medlem af. 

Der vil blive udbudt lignende arrangementer over hele landet i de kommende måneder. Du vil kunne se dem i nyhedsbrevet fra “Brian & Susanne”.